A megrendelt termékek kiszállítását Magyarország területén a FoxPost Zrt. futárszolgálatával küldjük el vásárlóinknak kizárólag csomagautomatákba. Utánvétel esetén a csomagautomatánál bankkártyával lehet a megrendelt terméket kiegyenlíteni. Előreutalással az alábbi bankszámlára kérnénk utalni: 11711041-20708690-00000000

Kiszállítás:

A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 17 óra között történik, a csomagautomatába helyezésről SMS és/vagy e-mail értesítést kap a szállító cégtől.

Szállítási költségek

A szállítás költsége belföldi szállítás esetén csomagonként: 1.700 Ft. Az utánvét költsége további 290 Ft.

Szállítási határidő

A csomag a rendelés napját követő 3-7 munkanap után kerül kiszállításra, amennyiben a megrendelt áru a raktárkészleten rendelkezésre áll.

Amennyiben készlethiány miatt a megrendelést később vagy esetleg nem tudjuk teljesíteni, arról telefonon vagy írásban tájékoztatjuk a megrendelőt.

A szállítással kapcsolatos egyéb tudnivalók

A megrendelő a vásárlás során kiválaszthatja melyik csomagautomatába kéri a szállítást.

A helyes átvétel módja

A csomagautomata ajtajának bezárásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét díjmentesen biztosítjuk. Ha a sérülés átvételkor látható, kérjük, jelezze azt elérhetőségünkön. Az átvételt követően észlelt sérülésért felelősséget nem vállalunk, természetesen kivételt képez a termék hibája, amely kicsomagolást követően derül ki – ebben az esetben a hatályos jogszabályok szerint járunk el, jelenleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben rögzített „A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató” szerint.

Visszaküldés:

Látvány Bt. 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 14.

A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli.

Az eredeti számlával együtt kérjük a termék(ek) visszaküldését! Az eredeti számla hiányában nincs módunkban a termék árát visszautalni.